vintage trouwfilm

‘Vintage’ is nog steeds helemaal hot. We zien het dan ook nog steeds veel terug komen. Ook in de trouwfilm. En dan geen film met vintage effecten, maar echt filmen met een oude 8mm camera. Allemaal voor dat heerlijke ‘ouderwetse’ gevoel met terugkijken.

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om hun trouwfilm te laten opnemen op 8mm film. Groot gelijk, want het heeft toch wel iets, zo’n vintage trouwfilm. Heerlijk terug kijken met dat ‘ouderwetse’ gevoel. En het is helemaal verantwoord binnen een vintage thema. Niet overtuigd? Kijk dan maar even naar dit voorbeeld:

Geen projector? Geen probleem!

De meeste mensen hebben geen projector meer om de film zelf terug te kijken, maar dat betekent niet dat je je trouwfilm niet terug kunt zien. Tegenwoordig kunnen die films makkelijk omgezet worden in een digitaal filmbestand in prima HD-kwaliteit.

Wil jij ook zo’n gave vintage trouwfilm? Vraag dan of je videograaf dit ook in zijn of haar pakket heeft. Heb je nog geen videograaf, kijk dan in onze bedrijvengids, daar vind je veel videografen voor jullie bruiloft.

Ook geschikt voor een klein budget

Hebben jullie een beperkt budget? Kijk dan eens rond op internet, want de camera’s worden regelmatig tweedehands aangeboden. Laat iemand voor jullie filmen en ook jullie hebben een eigen vintage trouwfilm.

Zoek je nog naar andere stijlen voor jullie trouwfilm? Kijk dan even op onze inspiratiepagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here