trouwvideo

Heb je geen zin om een uur lang handen te schudden en alle gasten één voor één te ontvangen maar heb je wel zin in een spetterend feest?! Wij hebben de oplossing.

Videograaf

Op de dag van jullie huwelijk is er een videograaf aanwezig die jullie huwelijk op de door jullie gekozen manier filmt. Lees voor de verschillende filmstijlen het artikel Filmstijlen voor jullie trouwvideo. Op de dag zelf monteert hij jullie video tot een korte trouwreportage van drie tot vijf minuten. Zo kunnen jullie gasten aan het begin van het feest jullie speciale dag al helemaal voorbij zien komen.

Huwelijksfeest

Het vertonen van de korte trouwfilm op de avond zelf is natuurlijk al erg speciaal maar het kan nog specialer! Er zijn bedrijven die een groot wit doek ophangen waarop jullie trouwreportage begeleid door muziek kan worden vertoond. De beamer kan vanaf de achterkant van het scherm de videoclip afspelen terwijl de zaal aan de voorkant alles kan zien. Iedereen ziet in een paar minuten de hele dag voorbij komen op muziek naar jullie keuze. Ondertussen kunnen jullie stiekem vanaf de achterkant van het scherm meekijken.

Jullie verschuilen je achter het doek… en… tadaa! Op het hoogtepunt van de muziek springen jullie door het doek heen. De zaal zal op zijn kop staan en het feest is meteen op gang! Geen lange rij bij de deur en wel een spetterend feest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here