trouwkaarten uitkiezen

Het aanbod in trouwkaarten is overweldigend en niets is te gek. Kijk maar eens rond op internet, je zult versteld staan van de mogelijkheden voor jullie trouwkaart.

Naast kaarten in alle kleuren, maten, vormen en stijlen kunnen jullie bijvoorbeeld een leuke (bewerkte) foto in de trouwkaart verwerken of een grappige cartoontekening van jullie zelf laten maken. Of wat dacht je van rozenblaadjes die je met de uitnodiging meestuurt, of andere kleine gadgets? En wil je nog origineler, denk dan eens aan flessenpost!

Uiteraard kunnen jullie ook een trouwkaart speciaal laten ontwerpen, of wellicht ben jij of iemand in je directe omgeving creatief en kun je dit zelf doen.

Zoals eerder ook gezegd, zal de keuze van de trouwkaart jullie gasten een beeld geven van de sfeer van jullie huwelijksfeest, kies daarom voor een kaart die bij jullie en bij jullie huwelijk past.

Naast de stijl en kleuren zijn er aantal keuzes die jullie moeten maken:

  • Willen jullie een foto of een illustratie?
  • Willen jullie een enkele of dubbele trouwkaart of een alternatief?
  • Wat voor tekst willen jullie?
  • Wat voor soort papier (gewicht, kleur, glans/mat) willen jullie?
  • Welk lettertype willen jullie?
  • Welk formaat krijgt de trouwkaart?
  • Wat voor envelop willen jullie

Online bestellen

Tegenwoordig kun je alle soorten trouwkaarten makkelijk, snel, veilig en goedkoop via internet bestellen. Er bestaan honderden bedrijfjes die zich bezighouden met het ontwerpen van allerlei soorten drukwerk.

Overig drukwerk

Wanneer je ook menukaarten en/of bedankkaartjes laat maken, doe dit dan in dezelfde stijl als de trouwkaarten. Het handigste is om alles bij dezelfde drukker te bestellen zodat je zeker weet dat het drukwerk bij elkaar past. Daarnaast kan je misschien nog kwantumkorting bedingen, altijd fijn.

Ter inspiratie: foto’s van trouwkaarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here